23.9 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomeSchipholVisitHaarlemmermeer: alles wat er te doen is, op 1 nieuwe website

VisitHaarlemmermeer: alles wat er te doen is, op 1 nieuwe website

Haarlemmermeer – Er is een nieuwe website in de lucht: VisitHaarlemmermeer. Op 23 mei lanceerde wethouder Toerisme en evenementen Marja Ruigrok deze nieuwe website. VisitHaarlemmermeer is te zien als een uitgebreide digitale VVV-gids met ideeën voor fiets- en wandelroutes, avondjes uit, uitjes met kinderen en shoptips. Daarnaast wordt het cultureel erfgoed van Haarlemmermeer belicht.

Alles op één plek 

VisitHaarlemmermeer vervangt de websites hlmrmeer.nl en uitinhaarlemmermeer.nl en daardoor is het toeristisch aanbod voortaan allemaal op één plek te vinden. “Het is ons gelukt om een website te bouwen die én toegankelijk én wervend is. Ik ben erg trots op het resultaat”, aldus de wethouder. 

Thema’s 

Om beter in te kunnen spelen op de beleving van bewoners en bezoekers, staan op de site ook locaties beschreven aan de hand van een aantal thema’s, zoals Actief & Natuur, Kunst & Cultuur, Festival & Events, Food & Gastronomie, Wandelen & Fietsen, Shoppen en Met kinderen. Daarnaast is er een speciale routetool, waarmee routes kunnen worden ingeladen op de telefoon of navigatie. 

Nieuw beleid

In september 2020 is het nieuwe beleid ‘Toerisme, evenementen en promotie Haarlemmermeer 2020-2025’ door de raad vastgesteld met een duidelijke focus op de aanwezige vrijetijdsvoorzieningen voor inwoners en bezoekers. Om (wandel-/vaar-/fiets-)routes, erfgoed, kleine en grote evenementen meer onder de aandacht te brengen en Haarlemmermeer meer beleefbaar te maken, is gewerkt aan deze nieuwe website. Onder andere met de website wordt door de gemeente met name ingezet op onlinecommunicatie. De nieuwe website fungeert als hub. Alle socialmediakanalen verwijzen naar de website, waar continu nieuwe content wordt aangevoerd.

Bekijk de nieuwe website VisitHaarlemmermeerSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
23.9 ° C
25.6 °
22.2 °
64 %
1.3kmh
89 %
do
24 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.