10.1 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
HomeSchipholTwee verdachten aangehouden na steekincident Hoofddorp

Twee verdachten aangehouden na steekincident Hoofddorp

Hoofddorp – Maandagavond rond 19:40 uur vond een steekincident plaats op de Jelle Zijlstrastraat. Hierbij raakte een 59-jarige Hoofddorper gewond. Kort na het incident hield de politie een 24-jarige man uit de gemeente Kaag en Braassem aan. Na onderzoek werd dezelfde avond ook een 48-jarige vrouw uit Hoofddorp aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid.

Aan het begin van de avond kwam een melding binnen van een steekpartij aan de Jelle Zijlstrastraat. De politie kwam bij de locatie en vond een gewonde man op de stoep voor een appartementencomplex. Hij bleek bij een conflict in huiselijke sfeer gestoken te zijn met een mes. Meerdere ambulances en een Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd na de eerste hulp vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling aan zijn verwondingen. De politie startte direct een onderzoek en hield in een woning aan de Jelle Zijlstrastraat de 24-jarige man aan op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Later werd ook de tweede verdachte aangehouden. Beiden zitten nog vast voor verhoor.

De recherche doet verder onderzoek naar de steekpartij en zoekt nog getuigen. Heeft u rond 19:40 uur iets gezien van het incident? Heeft u een camera bij uw woning/ bedrijf of auto en mogelijke beelden van betrokkenen? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. U kunt ook uw tips en camerabeelden direct uploaden via het tipformulier.

2022101378



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.1 ° C
11.2 °
8.9 °
79 %
10.7kmh
97 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.