4.5 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomePurmerendPurmerend Art Fair in de Purmerendse Markthal voor geopend, gratis toegang

Purmerend Art Fair in de Purmerendse Markthal voor geopend, gratis toegang

Purmerend – 50 kunstenaars van het kunstenaarscollectief Purmerend, de Purmerendse Markthal, je maakt een mix en je hebt een formule om iedereen die daar in geïnteresseerd is kennis te laten maken met diverse vormen van kunst. Om 10:00 uur opende wethouder Eveline Tijmstra de Purmerend Art Fair.

De Purmerend Art Fair is dit weekend (28 en 29 mei 2022) voor iedereen geopend van 10:00 tot 17.00 uur. Het idee voor de Art Fair is ontstaan omdat de organisatie dit jaar twintig jaar bestaat. De kunstenaars tonen op deze inspirerende plek hun werk in verschillende disciplines. Van schilderkunst tot beeldhouwen, van textiel tot keramiek.

Met de grote diversiteit aan kunstdisciplines en de persoonlijke contacten met de kunstenaars is Purmerend Art Fair een bruisende ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst.

Tijdens Purmerend Art Fair is voor geïnteresseerden in 20 jaar Kunstroute een gratis jubileumkrant beschikbaar. Deze is ook hieronder online te lezen.

Foto’s: Regio Purmerend

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
3.3 °
78 %
0.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.