14.2 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
HomeadvertorialDe hondensnackbar aan de Breedstraat "Een hamburgermenu, ontbijt of een high tea...

De hondensnackbar aan de Breedstraat “Een hamburgermenu, ontbijt of een high tea voor je hond”

Purmerend – Of je nu een hamburgermenu, een ontbijt, een high tea of je hond tapas wil geven of op zoek bent naar allerlei accessoires en kwaliteitsvoer voor je hond, in de Breedstraat in Purmerend zit sinds april 2022 een hondensnackbar. Althans zo is de naam en zoals ze het zelf promoten, is het ‘de leukste hondensnackbar van Nederland’. Eigenlijk gewoon een dierenwinkel met een wel heel bijzondere twist.

Er zijn niet alleen artikelen te krijgen voor de hond, maar ook voor de kat. Langzaam is eigenaresse Maran van Dijck bezig om de zaak vorm te geven. Op dit moment is alleen de begane grond nog het winkelgedeelte, maar binnenkort komt daar ook de eerste verdieping bij. “Dan komen ook de knaagdieren aan bod.”

Maran is eerst een webshop begonnen en begon later op de weekmarkt in het Makado Winkelcentrum. De webshop is inmiddels aan de kant geschoven. “Online is niet echt mijn ding. Ik hou van het contact met de klanten en geef graag gevraagd en ongevraagd advies. Dat is meer mijn kracht. Dat hoort bij een dierenwinkel.” Door haar twintig jaar ervaring met dieren en honden in het algemeen weet ze waarover ze praat.

“De hondensnackbar is uniek en superleuk. Ik hou van de functie en de gezelligheid.”, zegt Maran. Zelfs hondenbier staat in de schappen. Het gesprek tussen onze verslaggever en Maran wordt onderbroken door een klant. De hond van de klant heeft last met de ontlasting. Maran geeft aan dat de hond mogelijk wel eens een glutenintolerantie kan hebben en geeft de klant gratis een paar samples mee van het glutenvrije hondenvoer. “Probeer dit maar eens en ik hoor graag hoe de hond er over een paar dagen voor staat.”

“Ik ben natuurlijk gewoon een dierenwinkel, maar wel met veel kwaliteitsproducten. De hondensnackbar is een uniek concept op de manier zoals ik het doe. Mensen willen steeds meer fun en vinden het leuk om hun hond te verrassen met een verjaardagscadeautje.” Laatst had Maran in de winkel iemand die s’ avonds ging gourmetten. “Die nam een gourmet pakketje voor de hond mee. Kon de hond gezellig mee doen.”

Maran verklapt dat ze elke zondag met het gezin gaan ontbijten. “Dan krijgt de hond een honden croissantje. De hond is steeds meer deel van het gezin en mensen behandelen de hond ook steeds meer als deel van het gezin. Daar zit steeds meer beleving in dan het vroeger het geval was.”

De hondensnackbar is te vinden aan de Breedstraat 31 in de binnenstad van Purmerend. Meer informatie op de webpagina van de winkel hieronder.


Fotografie: Regio Purmerend


Ook uw bedrijf of dienst voor een klein bedrag bij een groot publiek onder de aandacht brengen? Mail dan naar: [email protected].

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
14.2 ° C
14.5 °
13.9 °
78 %
4kmh
35 %
do
18 °
vr
18 °
za
19 °
zo
20 °
ma
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.