15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomePurmerendIris (24) ontdekt een gat in de markt: ze is een betaalbare...

Iris (24) ontdekt een gat in de markt: ze is een betaalbare serveerster en opruimer op thuisfeestjes

Purmerend – Soms ontdekt iemand een gat in de markt. Zo logisch, dat je jezelf afvraagt waarom nog niemand eerder met dat idee is gekomen. Iris Hunt begint maandag met een nieuw initiatief. Ze gaat mensen ondersteunen die thuis hun verjaardag vieren. En het mooie: het is voor iedereen betaalbaar. Want dat vindt ze belangrijk.

Een beetje overrompeld was Iris wel, toen we haar spraken. Een spontaan oproepje op Facebook leverde zo veel enthousiaste reacties op, dat ze stiekem hoopt er in de toekomst haar werk van te kunnen maken. “Je kent het wel, je hebt thuis een feestje en eigenlijk ben je de hele tijd bezig met het inschenken van drankjes, het klaarzetten van hapjes en het opruimen van serviesgoed. Dat moet toch anders kunnen, zodat je ook de tijd hebt om met de gasten te praten!” 

Een tijdje terug vroeg een kennis op Facebook of er iemand was die kon helpen tijdens een feestje. Iris reageerde en ondersteunde die dag het feest. Ze vond het zo leuk om te doen, dat ze besloot een oproepje op Facebook te plaatsen. 

Kleine prijsjes

De 24-jarige Purmerendse heeft 8 jaar horeca-ervaring, voornamelijk in de bediening. “Eigenlijk heb ik ook nog nooit van dit concept gehoord. Ik zou het zo leuk vinden om hier in de toekomst echt een bedrijf van te maken.” Op dit moment doet ze het niet voor het geld, maar gewoon omdat ze er voldoening uit haalt. “Ik vind het belangrijk dat het voor iedereen betaalbaar is. Ook voor mensen met een kleine beurs. Veel mensen hebben het financieel moeilijk en ook voor hen wil ik er zijn.”

Momenteel vraagt Iris slechts 8 euro per uur. Ze doet het gewoon omdat ze het leuk vindt en omdat ze wilt kijken of ze inderdaad dat gat in de markt heeft gevonden. 

Dus zoek jij iemand die op jouw feest thuis jou een handje kan helpen. De drankjes inschenkt voor de gasten, de hapjes aanvult en tussendoor opruimt? Zodat jij ook een beetje feest kunt vieren? Neem dan contact op met Iris via [email protected] of Facebook Messenger.

Noot van de redactie: Dit is geen betaald artikel. Het is geschreven en gepubliceerd omdat Regio Purmerend het een super initiatief vindt en wij beginnende ondernemers een warm hart toedragen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.