18.6 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
Home112Politie zoekt getuigen van mishandeling op de Dijk in Volendam

Politie zoekt getuigen van mishandeling op de Dijk in Volendam

Volendam – De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling die plaatsvond op zondag 5 juni rond 22.30 uur op de Dijk in Volendam. Hierbij is een 26-jarige man gewond geraakt. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze gebeurtenis.

De politie krijgt zondagavond een melding van een mishandeling. Als de agenten ter plaatse komen, treffen zij op de Dijk het slachtoffer aan met een hoofdwond. De man is met de ambulance ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Omdat de man buiten bewustzijn is geraakt, is er nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld deze avond. Op camerabeelden is te zien dat de man van de Dijk is afgeduwd. De politie doet verder onderzoek.

Getuigenoproep

De politie heeft deze mishandeling in onderzoek en is vooral op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van de gebeurtenis. Heeft u iets gezien? Geef uw informatie dan door via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Of geef uw gegevens door via het tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022111457.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. “Op camerabeelden is te zien dat de man van de Dijk is afgeduwd” en “De politie ………is vooral op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van de gebeurtenis”; dan zou een (summier) signalement van de betrokkenen kunnen helpen.
    Dan weten de evt,getuigen nl.waar ze naar moeten zoeken of aan terug kunnen denken in relatie tot het voorval.

    Het slachtoffer wens ik i.i.g. een spoedig herstel toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
71 %
1.3kmh
97 %
vr
18 °
za
17 °
zo
21 °
ma
22 °
di
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.