20.8 C
Purmerend
dinsdag 9 juli 2024
HomeWest-FrieslandGetuigen gezocht explosie bedrijfsbus

Getuigen gezocht explosie bedrijfsbus

Venhuizen – De eigenaar van een bedrijfsbus ontdekte Tweede Pinksterdag in de ochtend schade aan zijn auto. De bedrijfsbus stond geparkeerd aan de Zanglijster. Vermoedelijk was eerder die maandagnacht rond 02.00 uur een stuk vuurwerk afgestoken bij de rechterwielkast. Het afgegane vuurwerk veroorzaakte een aanzienlijke schade.

De eigenaar van de bus heeft aangifte gedaan. De politie heeft een technisch – en buurtonderzoek ingesteld.

GETUIGEN GEZOCHT

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de explosie betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit  formulier onder vermelding van 2022111734.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,960FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
20.8 ° C
23.3 °
20.5 °
83 %
1.8kmh
100 %
di
21 °
wo
21 °
do
19 °
vr
20 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.