1.1 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomeBeemsterLeerlingen Clusius College overhandigen cheque aan Kledingbank Purmerend

Leerlingen Clusius College overhandigen cheque aan Kledingbank Purmerend

Purmerend – De afgelopen periode hebben leerlingen van het Clusius College zich ingezet om geld op te halen voor vluchtelingen uit de Oekraine. De opbrengst van hun actie overhandigden zij vandaag aan hun goede doel: De Kledingbank Purmerend.

Onder de begeleiding van Lieke Creemer – docent Groen en coördinator Duurzaamheid – kweekten leerlingen van de school de laatste weken plantjes op. Deze zijn eerst verkocht via een plantenmarkt op het Clusius. Met de overgebleven opbrengst zijn de leerlingen langs de deuren gegaan.

Met de actie werd een totaalbedrag van 320 euro opgehaald. Een cheque ter waarde van dit bedrag werd vanmorgen overhandigd aan Cathy en Saskia van de Kledingbank Purmerend.

De Kledingbank is ontzettend blij met het bedrag. Van dit geld zullen zij nieuwe sokken en ondergoed kopen voor de nieuwe locatie in de Beemster, waar vluchtelingen worden opgevangen.

Foto: Piet Jonker


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1 °
81 %
1.6kmh
8 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.