13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home112Handel in verdovende middelen in huurwoning Pampusstraat "6 maanden sluiting"

Handel in verdovende middelen in huurwoning Pampusstraat “6 maanden sluiting”

Purmerend – Op woensdag 8 juni 2022 heeft burgemeester Don Bijl een huurwoning in de Pampusstraat voor zes maanden gesloten. Vanuit de woning in de Purmerendse wijk Wheermolen werden langere tijd verdovende middelen verkocht. De zaak kwam aan het licht na een melding via Meld Misdaad Anoniem.

Iemand meldde dat een drugsdealer hier handelde in verdovende middelen. Observaties door de politie hebben uiteindelijk geleid tot meerdere aanhoudingen van mensen die uit de woning vertrokken. Zij waren allen in het bezit van verdovende middelen. Deze informatie heeft geleid tot het sluiten van de woning.

Bij controle van de woning werden soft- en harddrugs aangetroffen, namelijk 160 gram hennep en 26 gram cocaïne. Ook werden andere items aangetroffen die duiden op bedrijfsmatige drugshandel, zoals mobiele telefoons en gripzakjes. De drugshandel heeft voor veel overlast gezorgd in de buurt en voor veiligheidsrisico’s voor de omwonenden. Vanwege deze omstandigheden wordt het pand voor zes maanden gesloten.

Melden

De burgemeester doet een oproep aan de inwoners in Purmerend: “Heeft u een vermoeden van een verdacht adres? Maak dan melding bij de politie op telefoonnummer 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 of bij de gemeente via [email protected].”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Mooi werk.
    Maarreh…ik snap nooit zo goed waarom het huis dan 6 maanden op slot moet…waarom niet die mensen er uit en andere woningzoekenden erin?
    Er staan immers meer dan genoeg mensen op de wachtlijst voor een huurwoning.
    En die ‘handelaar’ kan gewoon weer op de wachtlijst, achteraan welteverstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.