18.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home112Twee verdachten op heterdaad aangehouden voor bankhelpdeskfraude

Twee verdachten op heterdaad aangehouden voor bankhelpdeskfraude

Middenbeemster – De politie heeft woensdagmiddag 8 juni, dankzij een alert slachtoffer, twee verdachten op heterdaad aangehouden voor bankhelpdeskfraude. De 18-jarige vrouw en 22-jarige man uit Amsterdam zijn meegenomen naar het politiebureau.

Rond 15.45 uur ontving de politie een melding van de zoon van een 61-jarige vrouw die gebeld was door een zogenaamde medewerker van de bank. Deze ‘bankmedewerker’ zou onderweg zijn naar de woning van zijn moeder om bankzaken te regelen. De agenten gingen direct naar het adres en wisten de man op heterdaad te betrappen toen hij aan de deur kwam. Vlakbij de woning kon een tweede verdachte worden aangehouden. Zij stond op de man die zich voordeed als bankmedewerker te wachten en belde vermoedelijk met de bewoner.

De politie onderzoekt dit incident verder en heeft diverse goederen van de twee verdachten in beslag genomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. MOOI WERK, deze aanhouding van een tweetal bankhelpdeskfraudeurs door Politie.
    Wat zou het een zegen zijn om dit soort berichten veel vaker te mogen lezen.
    Bankhelpdeskfraude is een plaag die welig door heel Nederland tiert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
18.1 ° C
19 °
17 °
73 %
5.4kmh
83 %
zo
20 °
ma
23 °
di
21 °
wo
22 °
do
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.