17.4 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
HomePurmerendKinderBeestFeest 2022 - vandaag geen colonne met sirenes door Purmerend

KinderBeestFeest 2022 – vandaag geen colonne met sirenes door Purmerend

Purmerend – Na er vanwege corona 2 jaar er tussenuit te zijn geweest, wordt er vandaag weer een KinderBeestFeest georganiseerd. Toch gaat het dit jaar een beetje anders dan de voorgaande jaren. Er zal in onze regio geen lange stoet hulpverleningsvoertuigen met sirenes en zwaailichten voorbij trekken.

Het KinderBeestFeest is een besloten feest in ARTIS voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes. Normaal een waar spektakel onder het motto: “niets aan de hand, ga wel aan de kant”. Dit jaar worden de kinderen wel opgehaald door hulpverleningsvoertuigen bij diverse zorginstellingen. Deze voertuigen vertrekken individueel en zonder sirenes naar twee verschillende punten in Amsterdam. Andere kinderen gaan met eigen vervoer naar Amsterdam.

Via de twee verschillende routes vertrekken de voertuigen in korte stoeten richting ARTIS. Pas in de buurt van de Amsterdamse dierentuin gaan de sirenes en zwaailichten aan.

Vanmiddag dus voor het eerst geen lange stoet van voertuigen met zwaailichten. Wel zullen er veel losse hulpverleningsvoertuigen rondrijden van onder andere ambulance, brandweer, politie, overheid en het Rode Kruis.

Iedereen die vandaag gast is op het KinderBeestFeest: een onvergetelijke avond toegewenst!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Met of zonder toeters en bellen, de vrijwilligers maken er weer een feest van voor alle kids.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.