4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomeSchiphol13 en 14-jarige overvallers aangehouden

13 en 14-jarige overvallers aangehouden

Hoofddorp – Twee verdachten hebben vrijdagmiddag rond 16.10 uur gepoogd een supermarkt aan Graan voor Visch te overvallen. Getooid met een masker en gewapend met een mes renden zij de winkel in en bedreigden een medewerkster van de winkel. Een andere medewerker van de winkel stoorde de verdachten door voorwerpen naar hen te gooien, waarop ze de winkel rennend verlieten.

De medewerker achtervolgde al 112 bellend de verdachten, maar verloor hen uit het oog. Op aanwijzing van getuigen en omwonenden kon één van hen worden getraceerd. Hij probeerde weer te vluchten, maar werd verderop klemgereden door een klant van de winkel en in bedwang gehouden. De gealarmeerde politie heeft de verdachte overgenomen.

De andere verdachte is even later aangehouden. Bij de zoekactie zijn meerdere messen in beslaggenomen.

Er is aangifte gedaan en de betrokkenen wordt slachtofferhulp aangeboden.

De twee aangehouden verdachten betreffen een 13-jarige inwoner van Amsterdam en een Hoofddorper. Ze zijn ingesloten, de politie doet nader onderzoek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.