13.8 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
HomePurmerendRolling Pizza Truck, een echt familieteam "Wat wij op één pizza doen,...

Rolling Pizza Truck, een echt familieteam “Wat wij op één pizza doen, doen anderen over drie pizza’s”

Purmerend – Wie kent de Rolling Pizza Truck nog niet. Of je er al afgehaald hebt of de truck hebt zien staan, de Rolling Pizza Truck is al 6 jaar een begrip in Purmerend en een echt familiebedrijf.

Met verse ingrediënten, zelfgemaakt deeg, rijk belegd en een houtgestookte pizzaoven zoals echte pizzabakkers doen, staat de Pizza Truck vijf dagen in de week bij winkelcentrum Weidevenne en op de donderdag bij het Winkelcentrum aan het Zwanebloem. Ze serveren dagelijks veel authentieke Italiaans pizza’s aan klanten. “Wat wij op een pizza doen, doen anderen over drie pizza’s”

De scepter van dit familiebedrijf wordt gezwaaid door Zahed en Alawi Rasho. Zahed is al 25 jaar pizzabakker en Alawi doet dit ambachtelijke werk 13 jaar. “Er is niet een dag dat wij niet bij elkaar zijn”, geeft Zahed aan. “We zijn een echt familieteam.”

Zahed is begonnen bij Pizzeria Nerone in de binnenstad en ging daarna een eigen pizzazaak ‘Bello Napoli’ starten op het Leidseplein in Amsterdam. Daar kwam het idee om met dit concept naar buiten te komen. “Ik heb mijn zaak toen verkocht. Nu heb ik echt contact met mensen en ben lekker in de buitenlucht. Op het Leidseplein stond ik alleen maar achter in de zaak en had ik alleen contact met de klanten via de mensen die serveerden”, zegt Zahed.

Tweede pizzatruck

Zahed geeft aan dat hij bezig om een tweede pizzatruck aan te schaffen. Deze gaat ook rondrijden in Purmerend, maar wordt ook ingezet op festivals. “De laatste tijd krijg ik veel verzoeken om naar festivals te gaan, maar ik wijs bijna al die festivals af omdat ik mijn vaste klanten in Purmerend wil blijven bedienen. Daarom komt er een tweede pizzatruck aan.”

Reuring

Wel staan ze dit weekend op Reuring. Zahed: “Dat wordt echt druk. Dat zijn van die dagen dat je echt kan laten zien dat we echte pizzabakkers zijn. Niet iedereen kan tegen die drukte. Dan ga je maar door. Dat wordt echt knallen dit weekend.”

De Rolling Pizza Truck geeft vijf pizza’s gratis weg aan de lezers van Regio Purmerend. Zet onder het bericht op Facebook de tekst ‘Ik wil die gratis pizza’ en Zahed gaat na het drukke weekend bij Reuring vijf lezers uitkiezen, waarna je een gratis pizza bij de Rolling Pizza Truck mag afhalen.

Volg de Rolling Pizza Truck op Facebook of kijk op de website: https://www.rollingpizzatruck.nl/

Ook uw bedrijf of dienst bij een groot publiek onder de aandacht brengen? Mail dan naar: [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
13.8 ° C
14.5 °
12.8 °
76 %
4kmh
42 %
do
19 °
vr
17 °
za
18 °
zo
20 °
ma
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.