8.6 C
Purmerend
woensdag 27 maart 2024
Home112Ongeval tussen bestelbus en EBS-bus

Ongeval tussen bestelbus en EBS-bus

Purmerend – Rond 11:20 uur kwam een bestelbus in botsing met een lijnbus van vervoerder EBS op de Jaagweg. Meerdere voertuigen van de politie kwamen naar de plek van het ongeval.

Gelukkig bleef de schade beperkt tot blikschade. Geen van de inzittenden werd nagekeken door de ambulance. Ook het verkeer kan zonder omleiding langs de plaats van het ongeval rijden.

Foto’s: Regio Purmerend




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. @Ron – Zou best kunnen dat op 4 juli het verkeerslicht het ‘s morgens niet deed. Maar als je de foto’s bij dit artikel even bekijkt (wat toch niet al te moeilijk zou moeten zijn), werkten de verkeerslichten op 1 juli wel degelijk. Dus ik weet wel of dat de oorzaak is geweest… NIET dus.

  2. Vanmorgen om 08.00 werkte het verkeerslicht niet.
    Ik weet niet of dat de oorzaak is geweest.

  3. Wordt hoog tijd dat op dit punt op de Jaagweg in beide richtingen roodlicht camera’s geplaatst gaan worden, óók voor de jeugdige brom- en snorfietsende klanten van de naastgelegen hamburgerboer, die het busbaantje Linnaeuslaan vaak kruisen en daarbij vrijwel altijd het rode licht negeren. Levensgevaarlijk… maar ja, er zullen hier eerst zwaargewonden of doden moeten vallen voordat er actie ondernomen wordt. Iets met een verdronken kalf en een put.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
7.8 °
76 %
3.6kmh
100 %
wo
9 °
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.