14.5 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomePurmerendZondag 10 juli is het feest in De Speelkraam: 10 jaar samen...

Zondag 10 juli is het feest in De Speelkraam: 10 jaar samen spelen

Purmerend – Op zondag 10 juli is het zover: dan viert De Speelkraam in Purmerend haar jubileum: de speeltuin bestaat in 2022 alweer 10 jaar! Natuurlijk maken ze daar een bijzondere feestdag van. Het wordt een dag vol heerlijke activiteiten, waarmee de vrijwilligers terugkijken op feest-thema’s die in de loop der jaren de revue zijn gepasseerd.

Opening door burgemeester

De feestdag begint met een officiële opening om 11.00 uur – net als 10 jaar geleden is de burgemeester van Purmerend hiervoor uitgenodigd. Ook is een aantal andere genodigden aanwezig, waaronder zeer gewaardeerde sponsors. Eén van hen komt een speciaal cadeau aanbieden.

Nieuw logo & Sing!

De genodigden krijgen een rondleiding door de speeltuin om de meest recente vernieuwingen te bewonderen. Ook wordt het nieuwe logo van De Speelkraam onthuld. Om 11.30 uur luistert het koor Sing! de feestdag op met een mooie uitvoering.

Lekkers, goochelaar, superhelden en Frozen

Vanaf het middaguur is er van alles te beleven voor kinderen: suikerspinnen, cupcakes, Goochelaar Dennis, mini-disco, superhelden, schminken en een bezoek van Elsa en Olaf. Om 17.00 uur is de feestdag weer afgelopen en gaan de vrijwilligers zich voorbereiden op de zomervakantie.

Zomervakantie: elke dag open, onder voorbehoud…

De zomervakantie begint op zaterdag 16 juli. Dat is de start van een periode van 6 weken waarin De Speelkraam elke dag open is van 10.00 tot 17.00 uur. Vanzelfsprekend altijd onder het voorbehoud van acceptabel weer én voldoende vrijwilligers. Aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers zijn zeer welkom via [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.5 ° C
15.1 °
13.9 °
84 %
1.3kmh
96 %
za
16 °
zo
18 °
ma
23 °
di
20 °
wo
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.