0.9 C
Purmerend
zaterdag 2 december 2023
Home112Man aangehouden voor poging zware mishandeling

Man aangehouden voor poging zware mishandeling

Purmerend – De politie heeft zaterdagochtend een 25-jarige man uit Purmerend aangehouden na een steekincident. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een vrouw uit Purmerend. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen.

Rond 05:10 uur kwam bij de politie een melding binnen over een gewonde vrouw aan de Verzetslaan in de tijdelijke woningen. Tijdens een ruzie in een woning met de 25-jarige man zou ze gewond zijn geraakt en gestoken zijn met een scherp voorwerp.

De politie ging daarop de woning aan de Verzetslaan binnen en hield daar de verdachte aan. Hij is vervoerd naar het politiebureau en zit nog vast voor verhoor. De vrouw is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Na behandeling kon het slachtoffer weer naar huis.

De recherche doet verder onderzoek naar deze zaak. Hiervoor vragen zij getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u andere informatie over de mishandeling? Neem dan contact op via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

 1. Erg dom hè: ‘ slachtoffer met een slijptol in de weer zijn.
  Wat een kneus.
  Wat brengt een fiets op? Een geeltje?
  Blijf er gewoon met je poten van af.

 2. In een tijdelijke woning aan de Verzetslaan in Purmerend.
  Slachtoffer: vrouw.

  Er kwamen veel politievoertuigen en ook een hondengeleider ter plaatse.
  Een man werd in zijn onderbroek aangehouden en meegenomen naar het ziekenhuis.
  Het gaat hierbij mogelijk om de dader van het steekincident.

  Mijn mening: als je het niet eens kunt worden met elkaar, neem je je verlies, houd je je handen in je zakken en ga je naar buiten om af te koelen.
  Blijf met je handen (en wat je in je handen hebt) van de ander af.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
0.9 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
2.2kmh
62 %
za
1 °
zo
2 °
ma
3 °
di
5 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.