3.2 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
HomeRegionaalDeel A10 tijdens vakantie afgesloten: 100 meter snelweg wordt afgegraven

Deel A10 tijdens vakantie afgesloten: 100 meter snelweg wordt afgegraven

Amsterdam – De A10 Zuid verandert deze zomer in een grote bouwplaats. Van vrijdag 22 juli tot woensdag 3 augustus 2022 vinden er grootschalige werkzaamheden plaats. Het verkeer zal hier last van gaan ondervinden. De extra reistijd kan oplopen tot meer dan 60 minuten.

Wat gaat er gebeuren?

De werkzaamheden houden verband met aanpassingen aan station Amsterdam Zuid. In 11 dagen tijd worden er 135 funderingspalen in de grond gebracht. Ook wordt er ongeveer 340 ton damwand geplaats. Dat is noodzakelijk voor de bouw van de tweede passage voor station Amsterdam Zuid, de Brittenpassage. Om de fundering te kunnen bouwen, moet de A10 Zuid over een lengte van zo’n 100 meter afgraven worden – en dat betekent hinder.

Afsluiting snelweg

Voor de bouwwerkzaamheden moeten de A4 en de A10 Zuid richting Utrecht zijn afgesloten vanaf knooppunt Badhoevedorp tot oprit S109 RAI. Deze afsluiting start op vrijdag 22 juli om 22:00 uur en eindigt op woensdag 3 augustus voor de ochtendspits. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A9 en A5. Van A naar Beter gaat uit van een minimale extra reistijd van 60 minuten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,733FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
3.2 ° C
4 °
2.2 °
79 %
3.6kmh
99 %
di
5 °
wo
5 °
do
4 °
vr
2 °
za
2 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.