14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendDode hond in plastic verpakt aangetroffen langs weg in Westbeemster

Dode hond in plastic verpakt aangetroffen langs weg in Westbeemster

Westbeemster – Op maandag 8 augustus 2022, omstreeks 20.10 uur, trof de politie op aanwijzen van een getuige in de berm van de Hobrederweg te Westbeemster een dode hond aan. De politie trof ter plaatse een in plastic zeil verpakt sterk verwaarloosd en dood dier aan.

Het zeil was vastgeknoopt met een touw. De donkerbruine vacht van het dier was helemaal vervilt en geklit. Het dier was al in verregaande staat van ontbinding. Door de staat van ontbinding kon pas later met zekerheid worden vastgesteld dat het om een hond ging.

De hond is door de dierenambulance opgehaald en zal door rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing worden onderzocht.

Het is nog onbekend wat voor soort hond het hier betreft. Heeft u relevante informatie belt u dan met de politie op telefoonnummer; 0900-8844. Het aantreffen van de hond is bekend onder zaaknummer; 2022161814Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.