8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomePurmerendBoerenprotest bij Eggert Winkelcentrum "zonder melk, geen ijsjes"

Boerenprotest bij Eggert Winkelcentrum “zonder melk, geen ijsjes”

Purmerend – Vier boerenvrouwen zijn al een tijdje bezig met het plaatsen van teksten bij de ingangen van het Eggert Winkelcentrum. Ze vragen aandacht voor de boeren en de problematiek van het huidige stikstofbeleid.

Het statement wat ze maakten bij de ingang van het winkelcentrum aan de Willem Eggertstraat is duidelijk: “Zonder de boeren jongens en meisjes, geen brood, vlees en ijsjes.” Iets wat de uitbater van Multi-IJs Michel Prinsen natuurlijk een prima statement vindt. “Ik kan het niet ontkennen, zonder de boeren is er geen melk en dus geen ijs.”

Helaas voor de dames staat er regen voorspeld. De vraag is dan ook of de teksten er morgen nog zullen staan.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

 1. En weer halve waarheden en hele leugens van de boeren. Ja zonder boeren geen… dat klopt. Maar wie zegt dat alle boeren weg moeten dit is NIET waar, slechts een paar boertjes die te dicht op een natuur gebied zit ,zal worden uitgekocht met een ZEER RUIMHATIGE uit koop regeling en de overgrote meerderheid kan gewoon verder boeren.
  Hou hiermee op!
  En ga terug je schuur in!

 2. “…Het statement wat ze maakteN bij de ingang van …”

  (Mag een “:” voor) “Zonder de boeren jongens en meisjes -komma weg- geen brood, vlees en ijsjes.”

  “…Helaas voor de dames staat er regen voorspelD.”

 3. Fraaie en publieksvriendelijke actie van de (boeren)dames.
  Zie ik persoonlijk liever dan het geklieder wat meer te zien is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.