23.9 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Kat veroorzaakt keukenbrand: Tip - laat de kat geen broodjes bakken

Kat veroorzaakt keukenbrand: Tip – laat de kat geen broodjes bakken

Middenbeemster – Dinsdagavond rond 21:30 uur kwam een melding binnen van een woningbrand in Middenbeemster. Het bleek te gaan om een brand in de keuken van de woning. Ditmaal was de oorzaak niet de bekende vlam in de pan of kortsluiting. De brand is naar alle waarschijnlijkheid veroorzaakt door de kat des huizes.

De bewoners van de woning waren niet thuis toen de brand uitbrak. De politie laat op Facebook weten dat de kat waarschijnlijk langs de oven is gesprongen en zo het apparaat aan heeft gezet. In de oven lagen verpakte broodjes, die vlam hebben gevat.

De brandweer wist het vuur snel te blussen. Ook de kat maakt het goed. ‘De kat is wel meegenomen voor verhoor’, grapt de politie op social media.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
23.9 ° C
25.6 °
22.2 °
64 %
1.3kmh
89 %
do
24 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.