4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomePurmerendWeekendtip: zondag 28 augustus Rommelmarkt Hazepolder

Weekendtip: zondag 28 augustus Rommelmarkt Hazepolder

Purmerend – Na twee jaar er tussen uit te zijn geweest in verband met corona is het eindelijk weer zo ver! Op zondag 28 augustus wordt voor de 24e keer de rommelmarkt in de Hazepolder georganiseerd.

De kleinste ‘wijk’ van Purmerend wordt die dag omgetoverd tot één grote rommelmarkt. In de vijf straten die de Hazepolder rijk is, staan tal van kraampjes waar jong tot oud van alles verkoopt voor kleine prijsjes.

Bezoekers noemen het evenement al jaren de gezelligste rommelmarkt van Purmerend en omstreken. En met 250 kramen – welke binnen korte tijd allen gereserveerd waren – behoort de markt ook tot één van de grootste van de regio.

Voor de mensen die het buurtje niet kennen: Hazepolder zijn de straten aan de rechterzijde achter de sluis (vanaf het centrum gezien). De buurt is prima met de fiets te bereiken. Automobilisten kunnen op zondag gratis parkeren in het centrum van Purmerend.

De weersvoorspellingen zijn goed, dus het belooft een stralende en gezellige markt te worden. Zonnig, met een heerlijke temperatuur van 22 graden. Alle reden om te snuffelen tussen de kramen van de Hazepolder-bewoners.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.