14.3 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomePurmerendMarkt Weidevenne vanaf morgen op parkeerterrein NS Station

Markt Weidevenne vanaf morgen op parkeerterrein NS Station

Purmerend – Door de komst van een groot filiaal van winkelketen Action op het Van Damplein was er geen ruimte meer voor de traditionele donderdagmarkt op het winkelcentrum. Gelukkig heeft de markt een nieuwe locatie gevonden.

Vanaf morgen staan de kramen wekelijks op het parkeerterrein van het NS-treinstation. Een gedeelte van het Abel Tasmanplein is daarom tussen 06:30 en 18:00 uur niet beschikbaar om te parkeren. Er is een wegsleepregeling van kracht.

Dierenwinkel Rensenbrink, de laatste ondernemer in het rijtje naast de voormalige pinautomaat van de ABN AMRO bank, verhuist op 12 oktober naar de winkelruimte aan de rechterzijde van de Domino’s Pizza. De gehele rij is dan vrij en zal worden omgebouwd tot één grote winkelruimte. 

Het voetgangersgedeelte tussen de voormalige pinautomaat en de brug voor de Vomar zal ook onderdeel worden van de Action. En dat betekende het einde voor de donderdag-markt op het winkelcentrum. De auto’s van de marktlieden en de kramen konden daardoor het plein niet meer bereiken.

Relevant artikel:
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.1 °
13.4 °
72 %
3.1kmh
90 %
za
14 °
zo
20 °
ma
22 °
di
20 °
wo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.