23.9 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Negen personen aangehouden voor ontvoering in Amsterdam Zuidoost

Negen personen aangehouden voor ontvoering in Amsterdam Zuidoost

Amsterdam – De politie heeft dinsdagochtend 4 oktober 2022 negen verdachten aangehouden op verdenking van onder meer ontvoering van een man op zaterdag 3 september in Amsterdam Zuidoost. Zeven van hen werden aangehouden in Amsterdam, één man in Groningen in de kraag gevat en een laatste verdachte in Purmerend.

Het slachtoffer (27) wist na een worsteling te ontsnappen. Bij de ontvoering zouden meerdere verdachten betrokken zijn. Nader onderzoek leidde naar uiteindelijk een groep van negen verdachten in de leeftijd van 21 tot 33 jaar oud. Alle mannen zijn overgebracht naar een cellencomplex en ingesloten voor nader onderzoek.

Volgens Het Parool gaat het onder anderen om Joël H. (25), die bekend is als gangsterrapper Joey AK en zijn rechterhand Danzel S. (25), alias rapper Bigidagoe. Een woordvoerder van de politie kon dit niet bevestigen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
23.9 ° C
25.6 °
22.2 °
64 %
1.3kmh
89 %
do
24 °
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.