22.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendHalloweenfeest en afsluiting speelseizoen bij De Speelkraam

Halloweenfeest en afsluiting speelseizoen bij De Speelkraam

Purmerend – Het speelseizoen loopt ten einde bij Speeltuin De Speelkraam in Purmerend. Tijdens de herfstvakantie is de speeltuin nog elke dag geopend en natuurlijk laat de grootste speeltuin van Purmerend ook Halloween niet ongemerkt voorbij gaan..

Aan het eind van de herfstvakantie, op zaterdag 22 oktober, is er traditiegetrouw het Halloweenfeest en is de speeltuin open tot 20.00 uur. Zondag 23 oktober is de laatste speeldag van 2022: dan sluit de poort weer tot april 2023.

Herfstvakantie: elke dag open

Zoals in elke schoolvakantie tijdens het speelseizoen is De Speelkraam ook in de herfstvakantie elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het weer kan in deze tijd van het jaar wel gemakkelijk roet in het eten gooien: bij slecht weer is de speeltuin dicht. Een sluiting is dan terug te vinden op de social media kanalen (Facebook en Instagram) van de speeltuin.

Halloweenfeest: zaterdag 22 oktober

Zaterdag 22 oktober is het weer zover: het jaarlijkse Halloween feest van De Speelkraam. De poort blijft dan open tot 20.00 uur, de kinderen kunnen dus heel spannend spelen in het donker. Bovendien is er van alles aan extra activiteiten: knutselen, schmink, minidisco, alles vanzelfsprekend in Halloween sfeer. Het is extra leuk als de kinderen dan ook verkleed komen. De dag wordt afgesloten met een lampiontocht door de donkere speeltuin.

Laatste speeldag: zondag 23 oktober

De laatste dag van de herfstvakantie is altijd de laatste speeldag van het seizoen. Dat is dit jaar op zondag 23 oktober. Als het weer meezit kunnen de kinderen dan nog één keer komen spelen. De vrijwilligers verkopen de laatste consumpties en gaan aan de slag met het opruimen en afsluiten voor de winterslaap.

Nieuwe vrijwilligers hard nodig!

Voor alle openingsdagen en activiteiten van De Speelkraam geldt dat ze niet doorgaan als het weer te slecht is. Ook een tekort aan vrijwilligers kan roet in het eten gooien. Voor het seizoen 2023 is een uitbreiding van het vrijwilligersbestand hard nodig. Wie graag een bijdrage wil leveren door af en toe een paar uurtjes in de speeltuin te staan wordt van harte uitgenodigd contact op te nemen via [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
22.3 ° C
23.9 °
19 °
62 %
2.7kmh
47 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.