29.2 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
Home112Drie Purmerenders aangehouden op verdenking overtreding opiumwet

Drie Purmerenders aangehouden op verdenking overtreding opiumwet

Amersfoort – De politie heeft maandagmiddag 7 november in een bedrijfspand in Amersfoort een grote hennepplantage aangetroffen. In het pand waren drie Purmerenders aanwezig en deze zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De hennepplantage die in de kelderruimte was gebouwd, bevatte 1500 hennepplanten. De planten en alle apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. 

Agenten van de Landelijke Eenheid zagen op de A1 ter hoogte van Amersfoort een bestelbus rijden, die in politiesystemen voorkomt, gerelateerd aan hennepteelt. De agenten wilden de bestuurder controleren toen deze uiteindelijk een bedrijfspand binnenreed. Samen met de wijkagent is een onderzoek ingesteld. Bij binnenkomst van het bedrijfspand stuitten de agenten op attributen die worden gebruikt voor de hennepteelt en ontdekten ze de plantage.

Aanhoudingen 

Twee mannen van 42 en 48 jaar en een 39-jarige vrouw uit Purmerend zijn aangehouden. De drie zitten vast voor verhoor.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
29.2 ° C
31.2 °
27.8 °
54 %
2.2kmh
2 %
za
29 °
zo
23 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.