14.5 C
Purmerend
vrijdag 12 juli 2024
Home112Twee 16-jarige jongens opgepakt voor beroving Doplaantje

Twee 16-jarige jongens opgepakt voor beroving Doplaantje

Purmerend – Dinsdag 6 december rond 12.30 uur vond een beroving plaats op de Doplaan. Woensdagochtend 7 december heeft de politie twee 16-jarige jongens uit Purmerend aangehouden voor dit incident. Zij zijn meegenomen voor verhoor en zitten nog vast.

Het 15-jarige slachtoffer uit de gemeente Wormerland fietst op de Doplaan als twee jongens hem roepend vragen om de tijd. Hij pakt zijn telefoon om te kijken hoe laat het is. Op dat moment duwen en slaan ze het slachtoffer en beroven ze hem van zijn telefoon.

Een oplettende getuige alarmeert direct de politie. De agenten maken nog een zoekslag maar treffen de twee verdachten niet meer aan. Uit een ingesteld onderzoek heeft de politie vanmorgen alsnog twee verdachten kunnen aanhouden.

De politie zoekt nog naar mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien of beschikt u over beelden? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. De recherche zet het onderzoek naar de straatroof voort.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.5 ° C
15.1 °
13.9 °
82 %
0.5kmh
100 %
vr
15 °
za
16 °
zo
19 °
ma
23 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.