14.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home112Aldi supermarkt aan de Poelstraat overvallen, politie zoekt getuigen

Aldi supermarkt aan de Poelstraat overvallen, politie zoekt getuigen

Purmerend – De politie heeft op zondag 11 december om 18.25 uur een melding gekregen van een overval op de Aldi-supermarkt aan de Poelstraat. Even daarvoor was een man de zaak in komen lopen en heeft onder bedreiging van een mes een greep in de kassalade gedaan. Na de overval heeft de verdachte de supermarkt verlaten en is weggerend in de richting van de Wielingenstraat. Er is niemand gewond geraakt bij de overval.

De politie heeft direct in de omgeving een onderzoek ingesteld. Hierbij is onder meer gebruik gemaakt van een diensthond. Tot op heden is niemand aangehouden. De verdachte voldoet aan het volgende signalement: Man van ongeveer 20 jaar oud, 1.80 meter lang, lichte huidskleur, gekleed in zwarte bovenkleding met capuchon, zwarte broek en zwarte schoenen met opvallende witte zolen. Hij droeg een mondmasker.    

Er is aangifte gedaan en er vindt nazorg plaats voor de medewerkers van de supermarkt.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de overval betrokken is dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2022259632.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.1 ° C
15 °
12.9 °
78 %
4kmh
93 %
zo
20 °
ma
22 °
di
20 °
wo
22 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.