23.1 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomeRegionaalIJsbanen op de weg: code geel door ijzel, sneeuw en vrieskou

IJsbanen op de weg: code geel door ijzel, sneeuw en vrieskou

Regionaal – Het KNMI heeft in onder andere Noord-Holland code geel afgegeven voor verraderlijke gladheid op de weg. Volgens het weerinstituut kunnen er in de loop van de avond enkele buien vallen, waardoor het wegdek mogelijk erg glad wordt. 

Dat het vriest kan niemand inmiddels meer ontgaan zijn, maar toch geeft het KNMI van vanavond 20.00 uur tot morgenmiddag 12.00 uur code geel af voor gladheid op de weg. Er zou plaatselijk kans zijn op enkele buien met natte sneeuw of regen, en omdat het toch wel aanzienlijk vriest kan de weg snel glad worden. 

Via Rijkswaterstaat kan je in de gaten houden of de wegen bij jou in de buurt al gestrooid zijn. En als je op pad moet kan je maar beter goed voorbereid gaan, met deze tips van de Wegenwacht, want er waren vanmorgen al extra veel pechgevallen. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
23.1 ° C
24 °
22 °
78 %
0.9kmh
12 %
vr
23 °
za
28 °
zo
25 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.