3.4 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
Home112Voertuig te water, bestuurder ongedeerd

Voertuig te water, bestuurder ongedeerd

Beemster – Gisteravond ontving de politie de melding van een auto te water aan de Middenweg in Noordbeemster. Ter plaatse bleek het voertuig zelfs ondersteboven in het ijskoude water te liggen.

Gelukkig was de bestuurder er al zelf uitgekomen en werd hij opgevangen door buurtbewoners. Bij de standaard blaastest ontstond de verdenking rijden onder invloed. Bij nader onderzoek op het politiebureau bleek de bestuurder binnen de grenswaarden te zitten.

Wel wordt tegen hem proces-verbaal opgemaakt ter zake artikel 5 van de wegenverkeerswet (gevaar veroorzaken). Mogelijk is het ongeval veroorzaakt door een combinatie tussen de manier van optrekken en een glad wegdek.

Met enige moeite is het voertuig uit de sloot gehaald, deze is total loss. De weg was enige tijd afgesloten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,733FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
3.4 ° C
4.4 °
1.7 °
75 %
3.1kmh
81 %
di
4 °
wo
5 °
do
4 °
vr
3 °
za
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.