10.9 C
Purmerend
maandag 25 maart 2024
HomePurmerendKom gamen met de politie - Win jij van digitaal agent Jaap?

Kom gamen met de politie – Win jij van digitaal agent Jaap?

Purmerend – Een middag gamen in H20 en nog wat opsteken ook? Jongeren tussen de 12 en 18 jaar zijn van harte uitgenodigd om Jaap en zijn collega’s te verslaan tijdens een potje FIFA of F1.

Om het jaar af te sluiten, organiseert digitaal agent Jaap een game-middag in H20. Het evenement is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam, Waterland en Landsmeer. 

Behalve twee toernooien (FIFA en F1) kan er ook vrij gegamed worden. Entree is gratis (onder het genot van een hapje en een drankje). Ook wordt er onder de deelnemers “een dagdeel mee met de politie” verloot.

Jaap is de digitaal agent van onze regio. “Gamen is een laagdrempelige manier om met jongeren in contact te komen. Tijdens de middag geven wij ook voorlichting aan de jongeren op het gebied van digitale veiligheid. We zien het percentage digitale misdrijven de laatste jaren sterk toenemen. Door voorlichting te geven, voorkom je dat jongeren zelf slachtoffer of zelfs dader worden.”

Ook ouders zijn welkom tijdens de middag. Er is plaats voor 50 deelnemers, schrijf je dus in via: https://store.ticketing.cm.com/Gamenmetpolitie

Wanneer: dinsdag 27 december (12:30-17:30 uur)

Waar: H20 (Spinnekop 2 – Purmerend)

Heb je nog vragen? Stuur Jaap dan een DM via zijn één van zijn socials:

Fb: Wijkagent Digitaal Purmerend 

Insta: @Wijkagent_digitaal_purmerend




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.8 °
9.4 °
69 %
4kmh
98 %
ma
11 °
di
12 °
wo
11 °
do
10 °
vr
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.