22.8 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
HomeRegionaalCode oranje vanaf 19:00 uur

Code oranje vanaf 19:00 uur

Regionaal – Vanaf het eind van de middag trekt een neerslaggebied van zuidwest (Zeeland) naar noordoost (Groningen) over het hele land. Aan de voorzijde van dit gebied kan het verraderlijk glad worden door ijzel en/of neerslag op een bevroren ondergrond.

De gladheid kan enkele uren aanhouden. Voor Noord-Holland geldt code oranje tussen 19:00 en 23:00 uur. Vanaf morgen is het gedaan met het winterse weer. De temperatuur ligt maandag rond de 10 graden en we kunnen flink wat buien verwachten.

Afgelopen donderdagavond werd er ook al code oranje vanwege gladheid uitgevaardigd door het KNMI. Op de website https://www.strooit.nu kunt u zien op welke wegen Rijkswaterstaat aan het strooien is.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,501VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.8 ° C
25 °
21.1 °
73 %
2.7kmh
100 %
ma
23 °
di
18 °
wo
16 °
do
16 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.