15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendStarbucks, Burger King, Spar en Go Fresh komen naar Purmerend "onze stop-en-shop...

Starbucks, Burger King, Spar en Go Fresh komen naar Purmerend “onze stop-en-shop voorziet op één plek in meerdere behoeften”

Purmerend – Wie volgend najaar over de provinciale weg rijdt ter hoogte van Purmerend, kan behalve tanken en opladen, ook terecht voor een koffie, hamburger of vergeten boodschap bij voorzieningenpunt Baanstee Noord. ‘Onze stop-en-shop voorziet op één plek in meerdere behoeften van de drukke consument van vandaag.’

Bedrijventerrein Baanstee Noord krijgt er een verzamelpunt van voorzieningen bij. Mart van Zimmeren is vastgoedadviseur bij EG Retail, een retailer met 6.000 tankstations wereldwijd. “Aan de Vleetstraat in Purmerend bouwen we een Texaco-tankstation, een Spar gemakswinkel en bakkerij van Go Fresh. Ook Burger King en Star Bucks krijgen een plek, beide met een drive through.”

Opening half 2023

Op dit moment wordt nog druk gebouwd. Naar verwachting zijn de gebouwen eind van dit jaar water- en winddicht. Daarna volgt de afwerking en de inrichting van de gebouwen en het terrein eromheen. Vanaf half 2023 gaat het voorzieningenpunt open. “Iedereen die komt tanken kan dan ook een burger eten. Of het nu inwoners zijn van Purmerend, Volendam en Edam, passanten op de provinciale weg of de mensen die werken op Baanstee Noord.”

Update 23 mei 2023:

Update:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. Wat een verspilling van (stikstof)ruimte, niemand zit toch te wachten op vreetschuren e.d.?
    Je had beter kunnen investeren in woningbouw voor de eigen woningzoekers van Purmerend.

  2. “Gezellig” hoor, nog meer van die onnodige parasietenbedrijven waarvan je tot in de wijde omtrek het afval weer gaat tegenkomen. Is er in hun contracten opgenomen dat ze het afval van hun asociale klandizie minimaal drie keer per dag uit de openbare ruimte moeten gaan verwijderen? Dat zou natuurlijk standaard in hun verdienmodellen geïntegreerd moeten zijn, maar ik vrees van niet. “Goed” bezig, gemeente Purmerend! “Dank” voor nog meer milieuvervuiling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.