16.5 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
HomePurmerendDe tien meest gelezen berichten van 2022

De tien meest gelezen berichten van 2022

Purmerend – Dit zijn de tien meest gelezen berichten van 2022. Het aantal paginaweergaven van onze voorpagina waren dit jaar goed voor 892.456 views. De totale aantal weergaven over de gehele website was iets meer dan 6.3 miljoen views. We danken onze lezers voor dit fantastische jaar en wensen u voor 2023 alle goeds toe.

Op nummer 1 staat het bericht van de Jutter. Het restaurant bood achteraf excuses aan nadat deze een Alzheimer-patiënte een pannenkoek weigerde te serveren omdat deze alleen voor kinderen zou zijn. Dit bericht was goed voor 95.923 weergaven en haalde het landelijke nieuws waaruit we geciteerd werden.

Op nummer 2 het bericht van dat er eind maart een gangenstelsel onder de binnenstad van Purmerend gevonden zou zijn. Uiteraard was dit onze 1 april grap. Het bericht werd 92.032 keer bekeken.

Op nummer 3 het bericht dat er een Action op het Van Damplein zou komen en dat daardoor de weekmarkt niet meer welkom is op het plein. Inmiddels heeft de markt een stek op het parkeerterrein van station Weidevenne. Dit bericht was goed voor 63.409 weergaven.

Op nummer 4: een vriendengroep uit de omgeving van Purmerend vond het tijd worden om hun lege kratjes naar de winkel te brengen. En dat trok de nodige aandacht. Het waren namelijk niet een paar kratten na een geslaagd feestje. Het bericht was goed voor 55.395 weergaven.

Op nummer 5 het bericht dat huishoudens met een laag inkomen op of net boven het sociaal minimum 800 euro energietoeslag kregen. U las dat bericht 32.621 keer.

Op de 6e plaats het bericht dat het Van Damplein nieuwkomers te verwelkomen had waaronder Domino’s Pizza. Dit bericht had 29.621 weergaven.

Op nummer 7 het bericht dat er vanaf 1 oktober een tent met 450 asielzoekers geplaatst zou worden op de Baanstee Noord. Dit bericht is 27.621 keer gelezen.

Op nummer 8 het recentelijke bericht dat er een Starbucks en Burger King naar Purmerend zou komen. Dit bericht maakt vooral in het begin veel los en het ging zelfs zo ver dat onze server een tijd niet meer bereikbaar was omdat u massaal het bericht wilde lezen. U las dat bericht 26.391 keer.

Op nummer 9 de primeur dat van der Valk Hotel in de Zuidoostbeemster asielzoekers zou gaan opvangen. Het bericht werd 23.835 keer gelezen.

Op nummer 10 een groot ongeval op de Jaagweg nabij Ilpendam waarna deze werd afgesloten vanaf Purmerend en verkeer vanuit het Schouw door Ilpendam heen moest rijden. Hierbij kwam op tragische wijze een motorrijder om het leven. U las dit bericht 21.062 keer.

We danken u voor uw belangstelling in ons medium in dit jaar en zullen in 2023 u weer voorzien van het laatste en soms brekend nieuws. Mocht u ons willen bedanken, dan kan dit hieronder door het doen van een donatie. Zo kunnen we nieuws blijven maken voor u maar ook voor anderen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.8 °
14.4 °
71 %
4.9kmh
100 %
zo
16 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.