15.8 C
Purmerend
donderdag 11 juli 2024
HomePurmerendPosters over The Great Reset in het straatbeeld van Purmerend "You will...

Posters over The Great Reset in het straatbeeld van Purmerend “You will own nothing, and you will be happy”

Purmerend – Op verschillende openbare plakplaatsen in Purmerend zijn posters geplakt met de tekst The Great Reset – You will own nothing, and you will be happy – This winter coming for you and your family. We herkennen premier Mark Rutte en minister Kaag op de poster. Ook Bill Gates – van Microsoft – herkennen we. Maar we hadden geen idee wie die man was op de voorgrond.

Om eerlijk te zijn dachten we dat er een nieuwe film in de bioscoop kwam, maar dat bleek toch wat genuanceerder. Tijdens de verkiezingen afgelopen maart zijn er door het hele land verkiezingsposters met posters als deze overplakt, blijkt als we zoeken op het internet.

De man op de voorgrond blijkt Klaus Schwab te zijn van het World Economic Forum. Volgens onze regering is dit een praatclubje waar hoge regeringsfunctionarissen en hoge functionarissen van multinationals samen komen om te praten over de toekomst van de planeet, maar daar denken anderen blijkbaar toch anders over. Die geven aan dat het World Economic forum een agenda aan het uitrollen is, om de totale controle over de mensheid te hebben.

Ook afbeeldingen van verschillende politieke partijen staan op een rij onder aan de poster. Deze partijen zouden de great reset mogelijk maken door het beleid en de agenda van het World Economic Forum hier in Nederland door te drukken.

Foto: Regio Purmerend – De wildplakplaats op het Slotplein

In de Tweede Kamer heeft vooral FVD-voorman Thierry Baudet het over de great reset en het World Economic Forum. Hij gaf verschillende keren aan dat hij het een eng clubje vindt waar Nederland snel afstand van moet nemen. Ook in het FVD partijprogramma komt dit steeds naar voren.

Wie in Purmerend achter de wildplak actie zit, is onduidelijk. Duidelijk is wel dat FVD Purmerend, na een telefoontje van onze kant, ook geen idee heeft wie er achter deze actie zit. “We hebben dit wel tijdens de verkiezingen een jaar geleden naar voren gebracht, maar van deze actie weten we niets.”, laat voormalig lijsttrekker FVD Purmerend Daniël Pardoen weten.

Mocht u precies weten wat de bedoeling is van deze posters dan horen we dat graag in de comments. We komen graag in contact met de plakkers van deze posters om hun verhaal te horen.

Over ‘The Great Reset’ bestaan meerdere ‘complot’ theorieën. Zo wordt er beweerd dat de financiële elite en wereldleiders opzettelijk een pandemie hebben gecreëerd, om de Grote Reset versneld uit te kunnen voeren en vervolgens een Nieuwe Wereldorde te starten. The Great reset (in het Nederlands: de Grote Herstart) is een voorstel van het World Economic Forum (WEF) om na de coronapandemie de wereldeconomie duurzaam opnieuw op te bouwen. Het voorstel werd gepresenteerd in juni 2020.

Foto: Regio Purmerend – De wildplakplaats op het Tramplein


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

16 REACTIES

 1. Stel je voor dat je anno 2023 nog steeds niet weet wie dit allemaal zijn, EN denkt dat alles wat er wordt gezegd over het WEF een “complottheorie” is…lees hun stukken, lees het boek van ome Klaus dat letterlijk COVID-19 – The Great Reset heet, en The Fourth Industrial Revolution.
  En als je dan nog steeds niet overtuigd bent van een groter plan, lees dan wat boeken zoals Tragedy & Hope, Schaakbord van de Duivel, en/of de Wall Street trilogie van Antony Sutton.

 2. Beste redactie. Neem een kop koffie en ga de verslagen eens lezen van World economic forum . Deze zijn openbaar voor iedereen te lezen. Ga daarna eens een redactie stuk schrijven over deze poster. De kans dat het niet gepubliceerd wordt is groot. Maar er is wel veel kennis bij jullie vergaard over wat er nu gebeurt, waarom in Nederland.

 3. COVID IS GECREEERD DOOR DE ONDERGRONDSE OVERHEID OM ONS IN BEDWANG TE HOUDEN! WORD WAKKER MENSEN!!!!!!!!!!!

 4. Ik heb altijd gedacht dat een journalist onderzoekt voor hij schrijft , de laatste 3 jaar heb ik geleerd dat een journalist schrijft wat de overheid wil dat hij schrijft.
  Als je als “journalist” nu nog niet weet wie Klaus Schwab is en welke agenda hij met zijn vriendjes aan het uitvoeren is kun je beter een andere baan zoeken…

 5. Alle “Sufferdtjes” lokale en landelijke kranten zijn geïnfiltreerd door het WEF gajes. Als ook dit kinderkrantje met het journaille van een kinderblaadje. Er gaat veel geld mee gemoeid. Niets lezen van deze gif idioten. Blijf bij jezelf en je eigen waarheid.

 6. Lieve redactie,

  Die meneer voorop heeft hele “mooie”utopische plannen, waar de samenleving grote veranderingen voor zal moeten ondergaan. Zie agenda 2030. Dit is niet een “complot” theorie zoals in het artikel staat beschreven. Dit zijn feiten. Die man op de voorgronden bepaald wereldwijd wat er moet gebeuren en wat er zal veranderen. Het WEF zit overal. Zijn bezig met foodhubs en de 4th industrial revolution. Als journalist zou ik het boek of de ideeën maar eens gaan onderzoeken. Geen theorieën, of een onschuldig praat clubje, maar een gevaar voor onze samenleving en democratie. Het FVD heeft hier niks mee te maken, jammer dat jullie het weer een rechts dingetje moeten maken. Dit is dat zeker niet. Links en rechts polariseert. Stop ermee! Wat voor wereld willen jullie creëren? Maargoed journalistiek is de laatste jaren ver te zoeken. Ik vraag me echt af, krijgen jullie betaald of is dit echt onwetendheid?

  Het WEF is belangrijker dan een commissie debat…. Het is echt niet zomaar een praatclubje.. Doe eens echt onderzoek!!

  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2022/12/23/kamerbrief-inzake-afmelding-commissiedebat-raad-buitenlandse-zaken

 7. Lees je gewoon eens in in die man op de voorgrond. Je kan zijn boeken lezen. Doen wij, die zo bezorgd zijn, ook al 3 jaar.

  Oa is ie trots dat de leden van het wef geïnfiltreerd zijn in regeringen wereldwijd en heeft ie het over dat er op aarde veel te veel ‘useless eaters’ zijn.

  Als je leest wat hij schrijft en je zijn uitlatingen hoort begrijp je wellicht ‘onze ‘ zorg. Wel heftig dat jij als journalist deze naam niet kent.

 8. Reactie niet plaatsen = censuur en het begin van dictatuur. Oversterfte komt door het corona vaccin. Wereldwijd sterven al meer dan een jaar mensen van alle leeftijden. Jonge mensen sterven PLOTSELING door hartaanval. Word wakker, overheid en mainstream media zijn Top criminelen.

 9. Natuurlijk was covid geplannend om een start te maken met de GREAT RESET, wat in het kort een depopulatie agenda is, in 2030 willen ze nog maar 500 miljoen slaaf burgers. We hebben nu al een jaar WERELDWIJD oversterfte door de giftige MRNA prikken die je immuunsysteem uitschakelen (voor altijd) en bloedpropjes veroorzaakt. Kinder ic’s liggen vol, jonge mensen krijgen hartaanval en explosief aan kanker gevallen. En de overheid en corrupte staatsmedia weten zogenaamd niet waardoor die oversterfte komt. Word wakker en verzet jezelf, we hebben nog max. een paar jaar om de dictatuur en depopulatie te stoppen

 10. Ik hoop dat Rob klaucke niet al te trots is op dit stukje journalistiek, wat erg dit. Speelt al jaren en de man slaapt nog steeds. Als het mijn krant was, vloog die man er direct uit. Verdiep je eens in waar het wef voor staat Rob!

 11. “Geen idee wie die man was op de voorgrond”; “Bill Gates van Microsoft”. Wat een niveau… Het is te triest voor woorden dat een “journalist” zó op de hoogte is. Ga anders gewoon voor een voetbalclubblaadje schrijven ofzo.

 12. Je mag van een journalist en eindredactie verwachten dat onderzoek wordt gedaan alvorens een stuk te publiceren. Deze informatie ligt overigens ” op straat”.
  Je zou bijna denken dat jullie ook gesponsord worden zoals de MSM om de waarheid achter te houden.

 13. Manmanman wat een slecht stukje journalistiek, doe onderzoek naar het wef (op hun eigen site bijv) en je komt achter een hoop ‘complottheorieën’ die waarheid blijken.

 14. Je hoeft allen maar Klaus Schwab op Google in te tikken en zijn boek te lezen dan weet je wie hij is!! Zijn rechterhand Hadari vertelt je haarfijn wat hun plannen zijn, waar onze regering, politie, justitie rechters en advocaten, banken etcetera aan meewerken!! En jullie weten dat niet dan blind en doof en werk je mee aan hun narratief!! Het zijn geen complottheorieën!! Wat de onze leiders en hooggeplaatste mensen doen, dat is het grote complot tegen de mensheid!! Onze koningin gaat de scholen langs om “Kunstmatige Intelligentie” te promoten!! Weten jullie zeker ook niet wat dat is!! Nou, deze plakkers weten het wel, ik zou ze uitnodigen als ik jullie was dan heb je pas echt goed nieuws!!!

 15. Als je niet weet wie Klaus Schwab is dan ben je echt al verloren. Rutte loopt met een tasje van de WEF. Deze “mensen” zijn al drie jaar bezig ons opzettelijk kapot te maken. Als je dat niet ziet dan kijk je echt teveel NOS en andere afleidingsuitzendigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,960FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15.8 ° C
16.7 °
14.4 °
78 %
2.7kmh
68 %
do
19 °
vr
14 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.