14.3 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomePurmerendNoppes Kringloopwinkel richt etalage opnieuw in "Purmerenders be like, Proud to be...

Noppes Kringloopwinkel richt etalage opnieuw in “Purmerenders be like, Proud to be fout”

Purmerend – Een interessant tafereel bij de Noppes Kringloopwinkel in Purmerend. De gehele etalage is opnieuw ingericht met allemaal dierenprints. Reden: de rel die Lex Uiting heeft veroorzaakt met de opmerking dat iedereen in Purmerend in een luipaardprint loopt.

Binnen een half uur vanochtend was de etalage opnieuw ingericht en wordt er ook nog even een statement gemaakt met affiches op het raam, “Purmerenders be like: proud to be fout”. Volgens Noppes is er niets mis mee om in dierenprints te lopen.

“Ik zag vanmorgen een bericht van ene Lex Uiting, dat ‘de Purmerenders beledigd zouden zijn omdat een luipaardprintje toch een beetje Purmerend is?’ Nou, ik voel me niet beledigd, panterprint is van alle tijden”, vertelt Soraya van de Noppes.

Foto: Mischa Korzec – NH Nieuws

Sterker nog, Soraya is helemaal gekleed in het printje. Jasje, schoenen en oorbellen. “Meer dan de helft van mijn garderobe is panterprint of zwart”, vertelt ze. En er worden in de tweedehandswinkel veel printjes gebracht en gekocht.

“Het is altijd wel een populaire print”, zegt Soraya. De etalage hangt vol met kledingstukken met de katachtige printjes en er hangt ook nog een affiche: ‘Purmerenders be like: Proud to be fout’. “En natuurlijk een panterhart om de Purmerenders een hart onder riem te steken.”

Volgens Soraya is het absoluut niet fout om het printje te dragen. “Het is van alle tijden.” Ook vindt ze niet dat Uiting zijn excuses moet aanbieden. “Ik zou het wel leuk vinden als ie misschien een reactie zou geven. Maar dit is zo een onschuldige uitspraak. Denk niet dat iemand dat zwaar opneemt.”

Dus wil je nog even tweedehands kleding met een mooie dierenprint scoren? We hebben begrepen dat de rekken daar er nu vol mee hangen.

Fotografie: Regio Purmerend
Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Ach Noppes denkt: “Elk nadeel heb zijn voordeel” en ziet kansen op ee hogere omzet door de ‘Lex Uiting rel’.
    Ik denk, nef als Noppes,dat eenieder moet dragen wat bij hem/haar/het past (ongeacht wat mensen als Lex Uiting erover denken).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.1 °
13.4 °
72 %
3.1kmh
90 %
za
14 °
zo
20 °
ma
22 °
di
20 °
wo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.