8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home112Grote brand in woonhuis Middenbeemster, kinderverblijf uit voorzorg ontruimd 

Grote brand in woonhuis Middenbeemster, kinderverblijf uit voorzorg ontruimd 

Middenbeemster – Woensdagochtend is er een grote brand ontstaan aan de Middenweg in Middenbeemster. Ongeveer tien kindjes uit het naastgelegen kinderverblijf zijn uit voorzorg ondergebracht bij de overburen. De brand is inmiddels onder controle, er vielen geen gewonden. 

Rond 10.30 uur kreeg de brandweer de melding van een woningbrand aan de Middenweg. Het woonhuis stond vlak naast een kinderdagverblijf. Een woordvoerder van de brandweer laat weten: “Het kinderdagverblijf is totaal niet bij de brand betrokken. Puur uit voorzorg zijn de ongeveer tien kindjes bij een woonhuis aan de overkant tijdelijk ondergebracht.” 

Afgesloten 

De brand is inmiddels onder controle. Naar verwachting is de brandweer met een halfuur klaar met blussen. Doordat er veel hulpdiensten werden opgeroepen, is de Middenweg korte tijd afgesloten geweest. “De brand is op zolder ontstaan”, aldus de woordvoerder. Wat de oorzaak van de brand is, is onduidelijk. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.