14 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
HomePurmerendPolitie houdt brandstofdieven aan

Politie houdt brandstofdieven aan

Purmerend – In de nacht van zondag op maandag 13 februari ontdekten politieagenten een wel heel aparte situatie. Ze troffen midden in de nacht een persoon aan die naar diesel stonk. De persoon had geen goed verhaal en kon geen identiteitsbewijs tonen, hierop werd hij aangehouden.

Na een kort onderzoek in de omgeving leverde dit een beter beeld van de situatie op. Nabij vrachtwagens lagen jerrycans en attributen verstopt. Hierop bedacht de politie een list omdat ze het vermoeden hadden dat er meer personen bij betrokken waren.

Niet veel later doken twee mannen op. Eén van de twee ging aan de haal met de genoemde spullen en begon vervolgens diesel af te tappen. Zijn ‘lift’ vertrok ondertussen. Beide personen zijn vervolgens afzonderlijk aangehouden, waarbij in het voertuig meer spullen werden aangetroffen behorende bij bovenstaande werkwijze.

Alle drie de verdachten zitten nog steeds vast. Vanwege het onderzoek kon de politie niet eerder deze informatie delen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14 ° C
15.1 °
13 °
80 %
0.9kmh
8 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.