14.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerendLege schappen bij Jumbo Gildeplein door onenigheid met Mars en Nestlé

Lege schappen bij Jumbo Gildeplein door onenigheid met Mars en Nestlé

Regionaal – Consumenten die op zoek zijn naar populaire producten van Mars en Nestlé, zoals M&M’s, Mars-repen, Whiskas-kattenvoeding en Nescafé-koffie, zullen bij Jumbo mogelijk teleurgesteld zijn. Deze artikelen zijn namelijk niet of beperkt beschikbaar in de supermarkt en online. De oorzaak hiervan is niet bekendgemaakt door de bedrijven, maar er wordt gespeculeerd dat het te maken heeft met onenigheid over prijsverhogingen.

Jumbo heeft aangegeven dat sommige fabrikanten hun prijzen flink willen verhogen. Sommige verhogingen begrijpt de supermarktketen, maar andere zijn volgens hen niet in het belang van de klant. Het is niet duidelijk of de onenigheid met Mars en Nestlé ook te maken heeft met prijsverhogingen. Nestlé heeft kortgeleden aangekondigd dat het zijn prijzen zal verhogen vanwege de hogere inkoopkosten.

Bij de Jumbo aan het Gildeplein in Purmerend zijn deze producten ook niet verkrijgbaar of er liggen nog maar een paar producten in de schappen. Op de schappen die leeg zijn staat dat de producten tijdelijk niet leverbaar zijn.

Mars kan weinig zeggen over de oorzaak van de lege schappen. Volgens een woordvoerder van Mars kunnen afspraken tussen supermarkten en leveranciers soms langer duren dan verwacht en kunnen leveringen worden opgeschort als er nog geen nieuwe overeenkomst is bereikt. Het is niet duidelijk hoelang de schappen bij Jumbo leeg blijven.

Dit is niet de eerste keer dat supermarkten en leveranciers het niet eens kunnen worden over prijsverhogingen. Vorig jaar was er bijvoorbeeld een conflict tussen Albert Heijn en Nestlé, terwijl bij Jumbo Pringles en cornflakes tijdelijk niet beschikbaar waren vanwege onenigheid met moederbedrijf Kellogg’s.

Foto’s: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Er is echt wel een alternatief te vinden binnen de Jumbo en lukt dat niet dan hoppa (beetje vervelend maar je moet wat over hebben voor de kat of kind o.i.d.) naar een andere winkel.

  2. Mijn kat is zojuist in hongerstaling gegaan, weigert ook maar 1 hap te eten als het geen Whiskas is. Ik zal zijn eisen over brengen aan de directie van de Jumbo!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
80 %
0.8kmh
8 %
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.