15 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomePurmerendPurmerendse horecaondernemer waarschuwt: "vals geld in omloop"

Purmerendse horecaondernemer waarschuwt: “vals geld in omloop”

Purmerend – De eigenaar van Babylon aan de Nieuwstraat in Purmerend waarschuwt alle horecaondernemers en anderen voor het in omloop zijn van vals geld. De shoarmazaak is afgelopen zondag de dupe geworden van vals geld tijdens bezorging van een bestelling in de Gouwzeestraat.

“Achteraf bleek dat er betaald is met een vals briefje van 50 euro. Deze was bijna niet van echt te onderscheiden”, zegt George. “Toen we erachter kwamen hebben we meteen de politie ingelicht. Deze is vrij snel op onderzoek gegaan, maar helaas tot nu toe zonder resultaat. Verdere details kunnen we in verband met het onderzoek niet vertellen, maar we gaan ervan uit dat het een vals adres betrof.”

Ook andere bezorgrestaurants zijn hiervan al de dupe geworden. “Ook hebben we gehoord dat dit bij een ander bezorgrestaurant is gebeurd.” George doet een oproep: “Dus horecamensen en ook anderen let s.v.p. goed op bij het ontvangen van geld. En vooral bij 50 euro biljetten.”

Andere artikelen over Babylon:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,943FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15 ° C
15.7 °
14.4 °
81 %
2.7kmh
98 %
za
17 °
zo
16 °
ma
19 °
di
19 °
wo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.