9.4 C
Purmerend
woensdag 27 maart 2024
HomePurmerendVriendenLoterij steunt Korfbalvereniging Purmer met 5.000 euro "de patatjes gaan nu nog lekkerder...

VriendenLoterij steunt Korfbalvereniging Purmer met 5.000 euro “de patatjes gaan nu nog lekkerder smaken!”

Purmerend – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Korfbalvereniging Purmer uit Purmerend. De vereniging is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Korfbalvereniging Purmer gaat het geld gebruiken om duurzame keukenapparatuur aan te schaffen. 

Martin Delgman, voorzitter Korfbalvereniging Purmer: ‘We zijn ontzettend trots op de titel Club van de Week! Met de bijdrage kunnen we eindelijk onze energieslurpende keukenapparatuur vervangen. Zoals een jeugdlid zei: de patatjes gaan nu nog lekkerder smaken!’ 

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.4 ° C
10.1 °
8.9 °
79 %
0.5kmh
100 %
wo
11 °
do
10 °
vr
10 °
za
13 °
zo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.