9.8 C
Purmerend
dinsdag 20 februari 2024
Home112Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zaandam

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zaandam

Zaandam – De politie kreeg zondagochtend rond 04.15 uur een melding van een mishandeling aan de Fluitekruidweg in Zaandam. Hierbij is het slachtoffer, een 43-jarige man uit Zaandam, met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de mishandeling en komt graag in contact met getuigen.

Er is op dit moment nog weinig informatie over het incident. Wel heeft het slachtoffer tijdens de mishandeling bloed verloren, mogelijk dat dit zichtbaar is in de straat. De politie heeft in deze zaak nog niemand aangehouden.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u getuige zijn geweest van de mishandeling aan de Fluitekruidweg, dan horen wij dat graag. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, bijvoorbeeld van dashcams, uit die buurt op dat tijdstip. Deel uw informatie via het onderstaande tipformulier. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,801FansLike
2,531VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.8 ° C
10.6 °
8.9 °
77 %
6.7kmh
100 %
di
10 °
wo
10 °
do
11 °
vr
6 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.