17.4 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
HomeRegionaalOngeval met meerdere voertuigen op A7 bij Zaandijk, alle rijbanen richting Hoorn...

Ongeval met meerdere voertuigen op A7 bij Zaandijk, alle rijbanen richting Hoorn dicht

Zaandijk – Dinsdag aan het eind van de middag zijn bij een botsing op de A7 ter hoogte van Zaandijk meerdere voertuigen betrokken geraakt. De hulpdiensten zijn ter plaatse en hebben alle rijbanen richting Hoorn afgesloten.

Het is nog niet bekend of er bij het ongeval mensen gewond zijn geraakt. De hulpdiensten verwachten tot ongeveer 19.00 uur nodig te hebben om het ongeval af te handelen. Tot die tijd kunnen automobilisten richting Hoorn gebruikmaken van de af- en toerit. Verkeer vanuit Amsterdam (A8/A10) wordt gewaarschuwd rekening te houden met vertraging, zo meldt de ANWB.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De politie zal hier onderzoek naar doen. Vooralsnog is er geen informatie bekend over het aantal voertuigen dat bij het ongeval betrokken is.

Update: het betrof een kettingbotsing waar vijf auto’s bij betrokken zijn. Drie auto’s zijn door een berger meegenomen. De twee andere voertuigen konden met enige schade hun weg vervolgen. De rijstroken zijn weer vrijgegeven.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.