12.1 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home112Politie houdt drie personen aan bij controle aan de Nieuwe Gouw in...

Politie houdt drie personen aan bij controle aan de Nieuwe Gouw in Purmerend, ook tientallen bekeuringen

Purmerend – Ongeveer 100 voertuigen werden zaterdagmiddag en avond gecontroleerd op een bedrijventerrein aan de Nieuwe Gouw in Purmerend.

Er werd gecontroleerd op zaken als gebreken aan voertuigen, personen met openstaande boetes en de aanwezigheid van verboden middelen of voorwerpen. Drie personen zijn aangehouden en tientallen bekeuringen uitgeschreven.

Het aantal verkeersslachtoffers was in Nederland vorig jaar hoger dan in de jaren ervoor. Om de verkeersveiligheid in Noord-Holland te vergroten, voert de politie regelmatig controles uit. Drugs, alcohol en afleiding in het verkeer zijn belangrijke oorzaken van verkeersongevallen. Dat het nodig blijft om hierop te controleren, bleek ook nu weer. Er werden meerdere bekeuringen uitgeschreven voor rijden onder invloed en mobiel bellen tijdens het rijden.

Drie aanhoudingen

Tijdens de controle hield de politie een 30-jarige Beverwijker aan op verdenking van rijden onder invloed van drugs. Een 33-jarige man uit Hoofddorp werd aangehouden, omdat hij harddrugs in de auto had liggen. Een 40-jarige man met onbekende woon- en verblijfplaats had nog een celstraf en geldboete open staan, dus ook hij werd aangehouden. Naast de aanhoudingen en bekeuringen werden verschillende soorten drugs, een gelblaster, contant geld en een merkhorloge in beslag genomen.

Voor deze controle werkte de politie samen met het de Belastingdienst en Inspectie Leefomgeving en Transport. Door informatie, expertise en krachten van verschillende overheidsinstanties te bundelen, kan criminaliteit effectiever worden bestreden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11.1 °
72 %
0.9kmh
100 %
wo
11 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.