9.2 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomePurmerendPolitie organiseert informatiedag "Veilig Digitaal = Normaal" op 15 april

Politie organiseert informatiedag “Veilig Digitaal = Normaal” op 15 april

Purmerend – Op zaterdag 15 april organiseren de politie met diverse partners, waaronder gemeente Purmerend en de bibliotheek, een informatiedag met als thema: Veilig Digitaal = Normaal.

Onder het genot van een kop koffie en een koek kunnen bezoekers laagdrempelig in gesprek met een medewerker van de ING Bank, de politie, Clup Welzijn en meer.

Het doel is mensen een veilig gevoel geven op het web. Het internet kan soms een overweldigende plek zijn en mensen een onveilig gevoel geven. Maar klopt dit allemaal wel? En waar kunt u opletten om hier toch veilig gebruik van te maken?

Voor wie?

Het staat een ieder vrij om naar binnen te lopen gedurende de dag. Vaak ziet de politie dat de angst wat meer leeft bij de oudere inwoners, maar er kunnen meer redenen zijn waarom iemand vragen heeft of dit gevoel ervaart. Uiteraard staat het ook vrij om als (klein)kind met (groot)ouders langs te komen.

Meer info?

Meer info staat op onderstaande flyer. Bij vragen kunt u een bericht sturen of het nummer van de flyer bellen.

Om ook oudere inwoners die minder actief zijn op social media te bereiken is er een maand geleden begonnen met het verspreiden van posters en flyers op verschillende locaties, zoals buurtcentra, seniorenwoningen en meer. Uiteraard zou het helpen als u de senioren in uw omgeving informeert over deze dag.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
9.2 ° C
11.2 °
7.8 °
78 %
4.5kmh
100 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.