16.1 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomePurmerendDirk van den Broek vestigt zich in Makado Winkelcentrum

Dirk van den Broek vestigt zich in Makado Winkelcentrum

Purmerend – Makado Winkelcentrum ondergaat momenteel een grote verbouwing waarbij verschillende winkels van locatie veranderen en nieuwe huurders hun intrek nemen. De winkels Big Bazar en La Kriss zijn beide bezig met verhuizingen binnen het winkelcentrum en maken plaats voor discountformule DIRK. Dit geeft de eigenaar van het winkelcentrum aan.

Hiermee worden de al maandenlange geruchten bevestigd. De lege panden naast Putri Solo worden samengevoegd tot een groot pand waar de Big Bazar zich zal vestigen. La Kriss verhuist naar het pand tussen Mastenbroek en de nieuwe plek van Big Bazar.

Oppervlakte van 1450 vierkante meter

Het voormalige pand van Big Bazar en de leegstaande panden van voorheen Ay Market tot aan High5Fashion worden samengevoegd tot één groot pand. Supermarkt Dirk van den Broek zal zich hier vestigen met een DIRK en wordt daarmee naast AH de tweede supermarkt op het plein. De nieuwe locatie betreft een oppervlakte van 1450 vierkante meter.

Marcel Huizing, algemeen directeur Dirk van den Broek: “We zijn erg blij dat we gehoor kunnen geven aan de vele oproepen tot het openen van een Dirk in Purmerend. Ik ben ervan overtuigd dat het een fantastische winkel gaat worden waar buurtbewoners terecht kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen. En dat voor de laagste prijzen van Nederland. We streven ernaar om de winkel eind juli te openen.”

Hiermee opent de supermarktketen het eerste filiaal in Purmerend.   Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

5 REACTIES

  1. Eindelijk onze gebeden gehoord.
    Iedere keer naar A’dam noord voorbij.
    Volendam is mooie winkel maar echt doodsaai.

  2. Eindelijk een Dirk in Purmerend, dan hoef ik voor sommige aanbiedingen niet meer naar Volendam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
16.1 ° C
16.7 °
15.5 °
79 %
1.8kmh
82 %
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
28 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.