7.7 C
Purmerend
maandag 25 maart 2024
Home112'Wilde westen in Purmerend', derde schietincident in twee dagen tijd (geluid)

‘Wilde westen in Purmerend’, derde schietincident in twee dagen tijd (geluid)

Purmerend – Op de Weverstraat nabij het Gildeplein heeft een schietincident plaatsgevonden. Een woning in die straat zou zijn beschoten. De politie heeft de plek, nabij het Gildeplein, afgezet. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers.

Vijf pionnen staan op straat waar vermoedelijk kogelhulzen onder liggen, zoals twee dagen terug in de Beemster. De forensische opsporing is aanwezig om onderzoek te doen.

Gisteren waren er ook al schietincidenten in de gemeente Purmerend. Toen werd aan de Boeierstraat ook een woning beschoten en was het raak nabij de Belthoeve in de Beemster.

Het geluid van het schietincident is hieronder te horen: (met dank aan JV)


De gaten van de kogels in de voordeur aan de Weverstraat. Foto: Mischa Korzec – NH-Nieuws

Update:

Foto’s: Inter Visual Studio  / Stefan Roode

Relevante artikelen:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Aggenebbisbuurt daar. De jeugd terroriseert daar overdag de binnenplaatsen en de grasveldjes. Grote bekken en geen enkel respect. Vaak niet van Nederlandse origine, maar dat zal voor niemand een verrassing zijn. ‘s Avonds is dit een plek waar niemand meer over straat durft. Je kunt mij niet vertellen dat de politie daar geen weet van heeft. Grote vraag is dan waarom ze zich daar zo weinig laten zien. Beetje af en toe over de Grotenhuysweg, Overlanderstraat, Van Osweg en Van Garderenstraat toeren met die stoere blauw-rood gestreepte Mercedessen, dat kunnen ze wel, maar dan houdt het ook op. Beste politie, ga eens van de hoofdwegen af, sla de zijwegen eens in, stap eens uit die auto’s en begeef je eens op de plaatsen waar jullie het hardst nodig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.7 ° C
8.4 °
6.7 °
74 %
1.8kmh
100 %
ma
8 °
di
13 °
wo
12 °
do
10 °
vr
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.