13.9 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomeEvenementVeteranendag weer terug in Purmerend na 3 jaar van afwezigheid

Veteranendag weer terug in Purmerend na 3 jaar van afwezigheid

Purmerend – Na drie jaar afwezigheid is het zover: op 1 juli 2023 wordt de jaarlijkse Veteranendag Purmerend eindelijk weer gehouden. Deze bijeenkomst, bedoeld voor veteranen en hun partners, vindt plaats op de vertrouwde locatie van het Wokrestaurant De Doele op de Koemarkt. Het belooft een bijzondere dag te worden met een gevarieerd programma.

De Veteranendag Purmerend is een evenement dat Stichting Veteranen Purmerend samen met de Gemeente Purmerend organiseert om veteranen te eren en te bedanken voor hun inzet en moed tijdens militaire missies. Het is een moment van samenkomen, herdenken en vieren, waarbij veteranen uit Purmerend en hun partners centraal staan. Met ruim 500 veteranen die in Purmerend wonen, belooft het een drukbezochte en bijzondere dag te worden.

Het programma van de bijeenkomst is zorgvuldig samengesteld om de veteranen en hun partners een memorabele dag te bezorgen. Een van de hoogtepunten is de uitgebreide rijstmaaltijd, waarbij de aanwezigen kunnen genieten van heerlijke gerechten. Daarnaast zijn er optredens van Doña Pessy en de Gaddo’s, zij zorgen voor muzikaal vermaak en een feestelijke sfeer.

De gemeente Purmerend zorgt ervoor dat alle veteranen en hun partners persoonlijk worden uitgenodigd voor de Veteranendag. Het is een moment waarop de veteranen en hun partners in het zonnetje worden gezet en kunnen genieten van de aandacht en erkenning die ze verdienen.

Een moment van herdenking en reflectie

De Veteranendag Purmerend is niet alleen een dag van gezelligheid en vermaak, maar ook een moment van herdenking en reflectie. Het is een gelegenheid om stil te staan bij de offers die veteranen hebben gebracht voor vrede en vrijheid. En om respect te tonen voor hun moed en doorzettingsvermogen. Het is tevens een kans voor veteranen om onderling ervaringen te delen en elkaar te steunen.

Ons land hecht veel waarde aan de ondersteuning van veteranen en hun partners. Zo zijn er diverse initiatieven en voorzieningen om veteranen te helpen bij hun terugkeer naar het civiele leven, zoals begeleiding bij traumaverwerking, loopbaanbegeleiding en sociale activiteiten. De Veteranendag Purmerend is een van de manieren waarop de gemeente haar dankbaarheid en waardering toont voor de inzet van veteranen en hun partners.

Al met al belooft de jaarlijkse Veteranendag Purmerend op 1 juli 2023 een bijzondere dag te worden. Met een gevarieerd programma, een uitgebreide rijstmaaltijd en optredens van Doña Pessy en de Gaddo’s.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.9 ° C
14.5 °
12.8 °
80 %
1.8kmh
100 %
wo
18 °
do
19 °
vr
22 °
za
16 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.