5.4 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home112En weer is het raak in de Weverstraat: brand na explosie, drie...

En weer is het raak in de Weverstraat: brand na explosie, drie gewonden

Purmerend – Na een serie geweldsincidenten is het opnieuw raak in de Weverstraat in Purmerend. Rond 01.15 uur was er een explosie bij dezelfde woning waar donderdagavond een schietpartij was. Door de explosie ontstond ook brand.

Volgens getuigen was er een harde klap te horen. Hierna brak er brand uit in de woning. Drie personen moesten naar het ziekenhuis, omdat zij rook hadden ingeademd. Ondanks dat de brand snel onder controle was, is de schade aanzienlijk.

Deze aanslag is de vijfde in een rij van geweldsincidenten. Gisteren meldde de politie een 20-jarige Purmerender te hebben aangehouden. Hij zou betrokken zijn bij een explosie in een woning en drie schietpartijen. Alle incidenten vonden plaats tussen 11 april en 14 april.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt met klem of mensen met informatie over deze zaak, zich willen melden bij de politie,

Foto’s: Inter Visual Studio – Stefan de Roode

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

4 REACTIES

  1. Tien jaar celstraf minimaal …geen woon of verblijfplaats….oprotten meteen uitzetten ….en bij heterdaad meteen vol gas erop…… drugstransacties op straat…ze hebben schijt aan je….rijden in dikke auto s rond..parkeren ver achteraf bij Kadijkerkoog bij de atletiekbaan, helaas komen deze gasten er met een te lage straf vanaf door de superlinkse regie die in dit land heerst.Ook de gebruikers van de drugs zijn natuurlijk schuldig, deze vormen de vraag. Verbazingwekkend is ook dan het aantal gebruikers.

  2. Dagmar, zou je willen stoppen met het steeds plaatsen van linkjes? Als je denkt dat je mensen hiermee een plezier doet, is het antwoord: nee. Mensen kunnen zelf heel goed Googlen en hun nieuws vinden. En mocht je de onbedwingbare neiging hebben mensen van nieuws te voorzien, solliciteer dan bij Regio Purmerend of een ander nieuwsmedium. Dank je wel alvast.

  3. Bron: AD
    Explosie en brand bij al beschoten woning in Purmerend, vijfde incident in korte tijd
    Redactie Noord-Holland 17-04-23, 06:37 Laatste update: 09:54

    QUOTE:
    “Dit huis werd vorige week donderdag al beschoten, bevestigt een woordvoerder van de politie na berichtgeving van Radio 1. Het zou gaan om een ‘crimineel conflict’, maar de criminelen zouden het volgens de politie op het verkeerde huis hebben voorzien.”

    https://www.ad.nl/binnenland/explosie-en-brand-bij-al-beschoten-woning-in-purmerend-vijfde-incident-in-korte-tijd~a200627c/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.4 ° C
6.7 °
4.4 °
77 %
1.3kmh
100 %
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.