20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomeRegionaalCode geel: vanavond onweersbuien met kans op windstoten

Code geel: vanavond onweersbuien met kans op windstoten

Regionaal – Vanavond komen er in het hele land plaatselijk onweersbuien voor, het eerst in het noorden, later ook in het zuiden en midden van het land. Bij deze buien kunnen windstoten voorkomen van 60-70 km/u. Het KNMI geeft hiervoor code geel af.

De waarschuwing is van toepassing tussen 18:00 en 00:00 uur. Ook kan er plaatselijk in korte tijd veel neerslag vallen en is er een kleine kans op hagel. Hiervan kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden. Rond middernacht zullen de buien minder actief worden.

Wat u kunt verwachten en wat u eventueel kunt doen bij een code geel waarschuwing leest u hieronder.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.