22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home112Scooterrijder blaast highscore

Scooterrijder blaast highscore

Purmerend – Op vrijdag 21 april controleerde handhaving een scooterrijder met een bijrijder aan het Meerland. Tijdens de controle bleek dat de bestuurder geen rijbewijs meer had, waarop de politie werd ingeschakeld.

Agenten zagen vervolgens dat de bestuurder zijn rijbewijs kwijt was geraakt vanwege het rijden onder invloed van alcohol. Hierop werd een blaastest afgenomen, wat vervolgens leidde tot de aanhouding van de bestuurder.

Op het bureau blies de bestuurder 1400 (!) ugl, waar 220 ugl de grens is. Een niet veelvoorkomende score.

Voor verschillende zaken is proces-verbaal opgemaakt en de bestuurder mocht na verhoor lopend naar huis.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.